تبلیغات
مجله خبری سلامت - خواص موسیر

موسیر

اغلب قسمت های بالایی برگ دور ریخته می شوند، اما این قسمت ها سرشار از ویتامین و قابل استفاده در سالاد هستند. همچنین می توان آن ها را به صورت پخته مصرف نمود.

* گرد موسیر به غذاها به خصوص سُس های بی مزه طعم خوبی می دهد و طعم غذاها را لذیذتر می کند.

* متخصصان تغذیه معتقد هستند وجود موسیر در غذاها موجب تقویت معده می شود و همچنین عمل هضم را آسان می کند.

* موسیر سرشار از ویتامین C، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک، کلسیم و آهن است و خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - خوبی از پروتئین محسوب می شود، بنابراین یک سبزی مفید برای سبزی خواران می باشد.

* موسیر دارای ترکیبات سولفوری مانند آلیل پروپیل دی سولفید و فلاوونوئیدهایی از قبیل کوئرستین است. بررسی ها نشان داده اند افرادی که به میزان زیادی از فلاوونوئیدها مصرف می کنند، شانس پیشرفت سرطان، بیماری های قلبی و دیابت در آن ها کاهش می یابد. از دیگر خواص فلاوونوئیدها، اثرات آنتی باکتریال آن ها می باشد. همچنین این مواد، دارای خواص  ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد آلرژی هستند.
موسیر

* موسیر در حذف سموم از بدن، به کبد کمک می کند.

* همچنین موسیر حاوی ساپونین ها می باشد که این ماده در مهار و کشتن سلول های سرطانی نقش دارد.

* موسیر دارای خواص شفابخش زیادی است که از آن جمله می توان به تولید پروستاگلاندین ها و رقیق نمودن خون اشاره نمود.

* مصرف موسیر تأثیر مثبتی بر دستگاه اعصاب مرکزی دارد و سردردهای میگرنی را کاهش می ‌دهد.

* از دیگر خواص موسیر می توان به تقویت قدرت جنسی، افزایش دفع ادرار، التیام‌ دهنده و ترمیم‌ کننده زخم ‌ها و تسکین‌ دهنده التهاب طحال و کبد اشاره کرد.

بالا