تبلیغات
مجله خبری سلامت - خواص سیر

خواص تغذیه ای سیر  از دید  متخصصان تغذیه

  • کمک به هضم غذاهای سنگین می کند و اشتها آور است.
  • دارای ویتامینهای  A ،  B، C و املاح ید، آهن و کلسیم می باشد.
  • در پایین آوردن فشار خون بالا نقش زیادی دارد. در چین از زمانهای قدیم ازاین خاصیت استفاده شده است. سیر خاصیت ضد انعقاد خون دارد و می تواند به جلوگیری از سکته قلبی کمک کند.همچنین قند خون را تنظیم می کند.
  • خاصیت میکروب کشی قوی دارد. به طوری که روس ها به آن لقب پنی سیلین را داده اند.
  • ضد انگل های روده و کرم کش است.
  • حافظه را تقویت و به افزایش قوای ذهن کمک می کند و آرام بخش است.
  • در خرد کردن سنگ کلیه نقش دارد و ترشح ادرار را زیاد می کند.

توجه:

  • مصرف سیر برای زنان حامله و کسانی بچه شیر می دهند زیان دارد.
  • مصرف سیر خام برای کسانی که دستگاه هاضمه ضعیفی دارند ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.
  • مصرف آن برای کسانی که  فشار خون پایینی دارد مناسب نیست.
  • افرادی که مبتلا به  حساسیت های پوستی هستند نباید سیر بخورند.
  • خوردن  سیر خام همراه سبزیجات سبب نفخ و  ناراحتی معده  می شود.

 

بالا