تبلیغات
مجله خبری سلامت - با خواص گوشت ماهی بیشتر آشنا شویم-صفحه 3

* عملکرد سلول های خون رسان را زیاد می کند.

* ضربان قلب را تنظیم می کند.

* فشار خون را پایین می آورد.

* کلسترول خوب ( HDL ) را بالا می برد. این نکته برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد.

* سلامت مغز را تامین می کند و برای بیماران مبتلا به MS مفید می باشد. مشاهده شده که افراد MS با مصرف ماهی، علائم و نشانه های این بیماری را کمتر بروز می دهند.

* درمان کننده دردهای کمر و گردن می باشد.

* اسید چرب امگا ۳ از دیابت نوع ۱ در کودکان جلوگیری می کند.

* مصرف امگا ۳ توسط مادران باردار، موجب افزایش قدرت ذهنی و IQ (ضریب هوشی) نوزادشان می گردد.

* مادران باردار با مصرف روغن ماهی از زود متولد شدن نوزاد جلوگیری می کنند.

* روغن ماهی موجب افزایش متابولیسم بدن و به دنبال آن موجب کاهش وزن می گردد.

* روغن ماهی درمان کننده بیماری های تنفسی می باشد.

* اسید چرب امگا ۳ بر سلامتی پوست اثر مثبتی دارد. این اسید چرب از خشک شدن و پوسته پوسته شدن، اگزما، جوش و دیگر بیماری های پوستی جلوگیری می کند. علاوه بر آن موجب تسریع در بهبود پوست بیمار می گردد.

* موجب سلامت و افزایش قدرت بینایی می گردد.

* از افسردگی و پریشانی جلوگیری می کند.

* باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. لوپوس که یک بیماری سیستم ایمنی می باشد و می تواند منجر به مرگ شود، توسط کمبود امگا ۳ رخ می دهد.

*منابع امگا۳ماهی های سالمون و ساردین و همچنین گردو بیشترین مقدار امگا ۳ را دارا می باشند، یعنی در هر واحد از این ماهی ها حدود ۱۵/۱ گرم امگا ۳ می باشد. بقیه ماهی ها در هر واحد، ۴۵/۰گرم اسید چرب امگا ۳ دارند. میگو در هر واحد حدود ۳۲/۰ گرم اسید چرب امگا ۳ دارد.

منابع دیگر اسید چرب امگا ۳، عبارت است از: دانه سویا، کدو و کلم.

تحقیقات نشان داده است که دریافت امگا ۳ از طریق مواد غذایی، بهتر از دریافت آن از طریق مکمل هاست.

به طور کلی، ۸۴ گرم میگو دارای ۲۹ گرم اسید چرب امگا ۳ است.

۸۴ گرم سالمون ۹/۱ – ۱/۱ گرم اسید چرب امگا ۳ دارد.

در ۸۴ گرم ماهی تن کنسرو شده حدود ۲۴/۰ – ۱۷/۰ گرم اسید چرب امگا ۳ وجود دارد.

لازم به ذکر است، که در بدن ما باید به مقدار کافی ویتامین های B6، B3 و C و همچنین املاح منیزیم و روی وجود داشته باشد، تا امگا ۳ اعمال خود را بهتر انجام دهد.

ویتامین E که خود یک آنتی اکسیدان می باشد، امگا ۳ را در برابر اکسیده شدن محافظت می کند. *علائمی که نشان می دهند باید امگا ۳ بیشتری مصرف کنیم عبارتند از:

خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست صورت، جوش صورت، زخم دهان ، سردرد ، دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی، شکننده بودن موها و ناخن ها و عدم تمرکز

مصرف امگا ۳ باعث دور شدن بسیاری از بیماری ها می گردد، از جمله:

* آلزایمر و فراموشی

* آسم

* بیش فعالی(پرتحرکی و کاهش توجه)

* سرطان

* سردردهای میگرنی

* MS

* چاقی و افزایش وزن

* پسوریازیس(وجود لکه های قرمز رنگ در بدن)

* نرمی استخوان

* ورم مفاصل

* افزایش فشار خون

* دیابت

* افسردگی

* ناراحتی های پوستی

* روماتیسم

همان طور که می دانید، روماتیسم در مردم شمال کشورمان زیاد است. خداوند برای درمان این بیماری ماهی ها را آفریده است. پس، بهتر است از نعماتی که خداوند در اختیارمان قرار داده است استفاده کنیم تا بعدها دچار مشکلات و بیماری ها نگردیم.



بالا