تبلیغات
مجله خبری سلامت - انواع گوشت - مزاج و مصلحات آنها

انواع گوشت - مزاج و مصلحات آنها

گوشت ها

 

اردک

نوع مزاج: گرم و خشک

مصلح: پختن با سرکه ، کرفس ، پونه ، نخود ، شوید ، تره ، دارچین ، سکنجبین

 

بوقلمون

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: گشنیز و سماق

 

بلدرچین

نوع مزاج: گرم و خشک

مصلح: روغن کنجد و زیتون، روغن بادام ، آب انار

 

پاچه

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: گلپر ، سرکه ، مرزه ، زنجبیل ، دارچین

 

جگر سفید

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: دارچین ، خیساندن در سرکه وسپس کباب نمودن

 

جگر سیاه

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: نمک ، دارچین ، گشنیز ، سرکه

 

دل

نوع مزاج: گرم و خشک

مصلح: آویشن ، زیره ، فلفل ، گلپر ، خواباندن در روغن کنجد و سپس کباب نمودن

 

زبان

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: طبخ با سرکه ویا گشنیز خشک ، زیره ،مرزه

 

سیرابی

نوع مزاج: سرد و خشک

مصلح: گلپر ، سرکه مرزه ، زنجبیل ، دارچین

 

شتر

نوع مزاج: گرم و خشک

مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره

 

شتر مرغ

نوع مزاج: گرم و خشک

مصلح: سرکه

 

گاو

نوع مزاج: سرد و خشک

مصلح: دارچین ، فلفل ، زنجبیل ، پیاز، سکنجبین ، گلپر، سیر ، زیره

 

گوساله

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه

 

گوسفند

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه

 

مغز

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: نمک ، آویشن ، دارچین ، زیره

 

ماهی

نوع مزاج: سرد و تر

مصلح: پختن با دنبه یا کنجد ، زنجبیل ، آویشن ، عسل، ادویه گرم

 

میگو

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: سرکه ، نعناع

بالا