تبلیغات
مجله خبری سلامت - آشنایی با خواص مالت جو


 

مالت جو از سری غلات با طبع گرم است که سرشار از ویتامین های ب۱ ، ب۲ ، ب۳ ، ب۸ ، ای و کا است همچنین سرشار از منابع معدنی فسفر ، آهن و مس است. مالت از جوانه ی جو به دسا می آید. برای تبدیل دانه جو به مالت کافیست آن را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنیم سپس آب آن را گرفته و بگذاریم جوانه بزند.

 

• كسانی كه یبوست دائم دارند روزی یك قاشق و شب وقت خواب مالت جو بخورند.

• قندخون را پائین می‎آورد روزی یك قاشق مصرف شود.

• زخم معده و اثنی‎عشر را التیام می ‎دهد.

 

• طول عمر را زیاد می‎كند.

• از ساخته شدن سنگ صفرا جلوگیری می‎كند.

• برای كمردرد و پادرد مفید است.

 

• از ریزش مو جلوگیری می‎كند.

• لاغری را برطرف می‎سازد.

• برای واریس مفید می‎باشد.

 

• باعث رشد قد می‎شود.

• از سفیدشدن مو جلوگیری می‎كند.

• برای كسانی كه تصلب شرایین دارند مفید می‎باشد.

 

• برای تقویت حافظه مفید است.

• زیادی ترشح غده تیروئید را برطرف می‎سازد.

• خشكی مو را برطرف می‎سازد.

 

• كلسترول خون را پایین می‎آورد.

• بی‎خوابی را درمان می‎كند.

• سوءهاضمه را از بین می‎برد.

 

• خانم‎های حامله از مصرف آن خودداری كنند چون باعث سقط جنین می شود.

• اساساً مالت به جوانه‎های غلات گفته می‎شود و لغتی است كه به زبان فرانسوی و انگلیسی هم به همین نام نامیده می‎شود و در ایران هم مصطلح است و بیشتر به همین نام شنیده می‎شود. هروقت صحبت از مالت می‎شود مالت جو را در نظر می گیریم.

 

• مالت برای كم‎خونی، سوءهاضمه و رفع آب آوردن انساج بدن مفید است.

چون صحبت از جو شده است و مالت جو، جا دارد كه در رابطه با مخمر آبجو مطالبی نوشته شود.

 

بعضی ‎ها این را با آبجو اشتباه می‎گیرند. باید بگوییم كه مخمرآبجو یك نوع قارچ است. قارچی بسیار مفید كه دارای ویتامین‎های گروه D , E , B می‎باشد و دارای آنزیم‎های متعددی همچون پیسین، تریپسین، فسفاتاز، هیدروژناژ، كاتالاز، انورتین، زیمازو، پرتئازهای مختلف دارای پروتئین و گلوسیدها و لیپیدها و مواد معدنی می‎باشد. مخمر آبجو به صورت قرص یا پور در داروخانه‎ها پیدا می‎شود و برای امراضی چون: كورك، گل مژه، جوش های صورت، سوءهاضمه، نفخ روده، گریپ، كمبود ویتامین‎های B، حصبه، ذات‎الریه و مرض قند مفید می‎باشد.

بالا